Hvad kan vi?

Vi udvikler teknologiorienteret undervisningsmateriale, som kan anvendes både privat men også i undervisningssektoren i alle aldre.

Undervisningsmateriale

Let forståeligt materiale der hjælper brugeren igennem øvelser indenfor specifikke emner og samtidigt øger forståelsen ved udfordrende åbne opgaver i tilknytning til øvelserne.

Materiale

Til alle øvelser og opgaver vil der være mulighed for tilkøb af de nødvendige ressourcer for at kunne udføre opgaven - enten som sæt eller enkeltdele.

Undervisning

Vi afholder gerne undervisningsforløb, workshops osv. baseret på de behov din organisation har. Vi er altid åbne overfor nye udfordringer, og glæder os til at viderebringe ny viden.

Seneste nyheder

Æblebatteri

Her på teknologihuset tror jeg aldrig vi bliver helt voksne – det er ihvertfald altid sjovt at lege. Her til aften var det æbler der blev lavet om til et batteri. Forsøget er gammelt og klassisk, men stadig lige sjovt. Med 5 æbler, en 50øre og et søm i hver æble, kunne vi opnå ca 4.3V over batteriet uden belastning og ca 2,5V med en lysdiode på. Se videoen herunder.

Æbler i serie danner et batteri på ca 4.3V uden belastning. Med lysdiode som belastning er spændingen ca. 2.4V

Danmarks Robotfestival

På lørdag d. 11 maj deltager Teknologihuset sammen med Teknologiskolen på https://danmarksrobotfestival.dk/. Teknologihuset har produceret en specieludgave at vores TeknoTiny specielt til festivallen og Teknologiskolen kommer til robotfestivallen og bygger robotter med børnene. Vi håber vi ses i Universe til Danmarks Robotfestival 2019.

Produktion af TeknoTiny

I Teknologihuset er vi godt i gang med at producere vores første micro controller platform som vi kalder for TeknoTiny. Den kommer til at være kompatibel med Arduino IDE men til forskel fra f.eks. Arduino vil TeknoTiny have indbygget motor-driver til at styre to DC-motorer.

Med det samme vi er klar med den til salg poster vi det her på siden samt i vores nyhedsbrev. Så hvis du vil have besked hurtigt, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her øverst på siden.

Folkene bag

Teknologihuset IVS er stiftet i fællesskab af Jørgen Larsen og Jacob Nielsen i 2018 med det formål at udvikle og udbrede teknologier og undervisningsmateriale til teknologiforståelse til både private, skoler og foreninger/klubber.

Stifterne er begge civilingeniører med Ph.D’er i Robotteknologi samt mange års erfaring i undervisning i teknologi, både i forhold til teori og praksis. Begge har ligeledes erfaring med undervisning af fra børn på 7 år hele vejen til universitets niveau. Sammen strækker deres viden sig over emner som software, hardware, kunstig intelligens samt udvikling heraf.

Teknologihuset IVS er startet af stifterne bag Teknologiskolen, Jacob Nielsen og Jørgen Larsen

Jørgen Larsen

Jørgen Larsen

CEO, Udvikler
Jacob Nielsen

Jacob Nielsen

CEO, Udvikler